Usi de garaj, o investitie inteligenta, sigura si profitabila


Usi de garaj

Usi de garaj • mai 2, 2016 • Alin Tecu

Care sunt avantajele majore datorate usilor de garaj si cum poti creste valoarea la revanzare pentru o proprietate?

Asa cum multi oameni nu sunt agenti sau experti innascuti, a descoperi ce este bine si ce este rau, devine un proces nu chiar foarte usor. Citeste in continuare acest articol daca esti interesat in obtinerea de idei pentru urmatorul proiect de imbunatatire si modernizare al spatiului locativ.

Dotarea propietatilor cu usi de garaj se alfa in partea de sus a listei in ceea ce priveste cresterea valorii la revanzare pentru o casa. Asa cum arata statisticile dintr-un raport cost-versus-valoare, pentru proiecte de renovare, valoarea medie a investitiei recuperate pentru locuintele dotate cu usi de garaj a fost de aproape 90%, comparativ cu 67,8% pentru cele cu renovari foarte populare si comune.

S-au comparat costurile medii pentru 30 tipuri de proiecte de renovare si avantajele materiale dobandite – cu alte cuvinte, rentabilitatea investitiei. Rezultatele atesta clar impactul pozitiv al portilor de garaj, care, cu ușurinta surclaseaza alte proiecte de renovare cum ar fi bucataria, baia chiar si un acoperis nou.

Usa de garaj reprezinta 30-35% din fatada frontala a fiecarei locuinte, prin urmare, atunci cand posesorii de case sau investitorii sunt in cautare de proiecte pentru renovare sau oportunitati pentru resedintele lor, pot crea de fapt un impact semnificativ si decisiv in vanzare, doar prin instalarea unei usi de garaj.

Usi de garaj moderne pentru confort desavarsit

Desigur, cresterea valorii la revanzare nu este singurul motiv pentru care merita sa te angajezi intr-un proiect de remodelare. Exista o multime de alti factori care trebuie luati in considerare: calitatea vietii, linistea sufleteasca, performanta, caracteristici de securitate mai bune si multe altele. Dar e bine sa stii rentabilitatea fiecarei investitii si cum poti realiza mai multe beneficii prin instalarea unei usi de garaj moderne.

Mai mult decat atat, spre deosebire de alte proiecte de renovare, care ar putea dura zile sau chiar saptamani pana la finalizare, te poti bucura de avantaje si aprecia comoditatea in mai putin o zi lucratoare. Pe langa confortul locativ, exista o serie de motive pentru care achizitionarea acestui produs, va fi, de asemenea, o decizie financiara inteleapta. Astfel de beneficii pot include:

Un grad de protectie ridicat

Tehnologia de fabricatie moderna ofera foarte multe caracteristici de securitate pentru protectia casei, inclusiv pentru cei care o locuiesc. Usile noi sunt inaccesibile pentru persoanele nedorite, fiind dificil de deschis, vor descuraja infractorii, care, cel mai probabil vor fi nevoiti sa caute o tinta mai usoara.

Construite sa reziste o viata

Sunt gandite sa reziste la peste 25 000 de cicluri de actionare, ceea ce inseamna peste 10 ani de functionare impecabila. Afla aici cat costa o usa pentru garajul tau.

Diversitatea coloristica

Sunt disponibile in peste 40 tipuri de panouri cu diverse culori, suprafete care imita lemnul si multiple tipuri de ambutisari ale tablei, astfel incat probabilitatea neintegrarii in stilul arhitectural sau personal tinde catre zero. De asemenea exista posibilitatea vitrarii usilor sau dotarea lor cu o usa pietonala cu prag subtire.

Cresc valoarea proprietatii

Usa de garaj este o investitie care va creste automat valoarea de piata a locuintei. Aceasta valoare poate fi importanta si pentru proprietarii de case care sunt direct interesati de vanzarea imobilului sau doar pentru a dobandi un imprumut bancar pe urmatorii ani. De asemenea, impactul pozitiv asupra aspectului casei va contribui si mai mult la stimularea procesului de tranzactionare.

Imbunatatirea eficientei energetice

Izolarea termica a usilor de garaj este realizata din panouri sandvici de 40 mm, chedere laterale si cheder dublu in partea de jos. Asigura un nivel ridicat de economisire a energiei in comparatie cu usile mai vechi prin limitarea cantitatii de caldura pierdute. Atat calitatile de izolare cat si etansarea stransa vor ajuta proprietarul sa economiseasca banii folositi la incalzire, economii care vor conduce rapid la amortizarea investitiei.

Promotii si preturi speciale la toate produsele noastre

Contacteaza-ne in Craiova sau cere o oferta de pret.