Grilaje metalice cu lamele, grilaje tip rulou

Grilaje metalice cu lamele pline sau perforate, cu tuburi drepte sau ondulate tip rulou, din otel galvanizat, ALDECORO Craiova

Grilaje metalige sigure si eficiente

Grilaje metalice pentru locatii comerciale si magazine stradale care pot fi folosite cu succes la case si apartamente, in special cele care se afla la parter. Au un aspect elegant si se pot adapta cu usurinta oricarei locatii. Sunt realizate din otel galvanizat si pot fi actionate in mod electric sau manual. Dimensiunile se stabilesc punctual in functie de marimea spatiului ce trebuie delimitat.

Grilajele metalice tip rulou sunt folosite acolo unde este nevoie atat de siguranta, cat si de transparenta. Delimitarea magazinelor din centrele comerciale si protejarea vitrinelor stradale reprezinta cele mai des intalnite utilizari ale acestor sisteme. Grilajele metalice sunt folosite si pentru separarea spatiilor in cladiri de birouri de tip "open space" sau a spatiilor de parcare.

Grilaje metalice

Avantajele grilajelor metalice

Noile variante constructive cu lamele, tuburi si profile metalice reprezinta o gama de produse ce poate acoperi toate nevoile de siguranta atat pentru zona comerciala, cat si pentru uzul casnic. Marele avantaj al grilajelor metalice tip rulou este faptul ca atunci cand nu sunt necesare, covorul metalic se ruleaza in partea de sus, lasand spatiul complet deschis.

Eficienta grilajelor metalice este data de rezistenta materialelor din care sunt realizate in combinatie cu costurile reduse. In acelasi timp, actionarea electrica le face usor de utilizat de catre oricine, iar atunci cand nu sunt necesare, acestea pot fi ridicate, rulandu-se pe un ax in partea de sus.

Grilajele metalice se pot realiza in mai multe variante, cu lamele, tuburi sau profile cu insertii din policarbonat. Toare componentele vizibile ale grilajelor metalice se pot vopsi in orice culoare RAL. Iar atunci cand functia principala, cea de siguranta, nu este necesara, grilajele se pot ridica, lansand spatiul liber

Grilaj metalic

Tipuri de grilaje metalice

Grilaje metalice cu tuburi drepte
Grilaje metalice cu tuburi ondulate
Grilaje metalice cu lamele pline
Grilaje metalice cu lamele perforate
Grilaje metalice Profilight
Grilaje metalice cu tuburi drepte

Grilaje metalice cu tuburi drepte

Grilaje metalice cu tuburi drepte eficiente pentru inchiderea si delimitarea spatiilor. Tuburile grilajelor sunt realizate din otel galvanizat. Distanta dintre 2 tuburi orizontale este de 120 mm, iar diametrul tuburilor este de 14 mm.

Greutatea grilajului metalic realizat cu tuburi drepte este de 5.7 Kg/mp. Aceste sisteme de inchidere au un design placut si o siguranta maxima.

Grilaje metalice cu tuburi ondulate

Grilaje metalice cu tuburi ondulate

Grilajele metalice cu tuburi ondulate pentru inchiderea spatiilor. Tuburile sunt realizate din otel galvanizat. Distanta dintre 2 tuburi orizontale este de 120 mm, iar diametrul tuburilor este de 14 mm. Greutatea grilajului realizat cu tuburi drepte este de 11 Kg/mp.

Tuburile si ghidajele pot fi vopsite in orice nuanta a paletarului RAL. Vopsirea se va face in camp electrostatic. Caseta grilajului se confectioneaza din tabla de otel galvanizat si are forma patrata. Se poate realiza pana la latime maxima de 4 ml.

Grilaje metalice cu lamele pline

Grilaje metalice cu lamele pline

Grilajele metalice cu lamele pline sunt utilizate pentru a crea o bariera solida si opaca. Fiecare lamela este realizata din otel galvanizat si are inaltimea de 116 mm. Lamelele sunt disponibile in 4 variante de grosimi ale tablei, de la 0,7mm pana la 1,2mm

Lamelele si ghidajele pot fi vopsite in orice nuanta a paletarului RAL. Vopsirea aceastora se va face in camp electrostatic.

Grilaje metalice cu lamele perforate

Grilaje metalice cu lamele perforate

Grilajele metalice cu lamele perforate sunt utilizate pentru a crea o bariera solida, insa cu posibilitatea unei aerisiri usoare.

Fiecare lamela este realizata din otel galvanizat si are inaltimea de 116 mm. Lamelele sunt disponibile in doua variante de grosimi ale tablei, de 0,9mm si 1,1mm

ProfiLight - Grilaje rulou transparente

ProfiLight - Grilaje rulou transparente

ProfiLight este un sistem transparent de inchidere a spatiilor. Ofera o combinatie eficienta de siguranta si transparenta in acelasi timp. Sistemul este certificat conform standardelor EN 13 241 -1, clasa M2. ProfiLight poate fi folosit atat pentru delimitarea spatiilor interioare, cat si pentru securizarea vitrinelor magazinelor stradale.

In cadrul rezidential, cele mai dese utilizari sunt pentru inchiderea teraselor, piscinelor, serelor si a foisoarelor. In cazul folosirii in spatii comerciale, cele mai dese utilizari sunt pentru delimitarea spatiilor in: magazine in cadrul galeriilor comerciale, hoteluri, restaurante, banci, farmacii si cladiri de birouri.

Beneficiaza de promotii exclusive si preturi speciale la grilaje metalice

Vrei un grilaj realizat la comanda si accesorizat dupa preferintele tale?