Tamplarie PVC 4, 5, 6, 7 camere, ferestre si usi cu geam termopan dublu si triplu, termopane Craiova

Termopane ieftine Craiova, calculator pret.

Tamplarie PVC, ferestre si usi, termopane ieftine la Aldecoro, Craiova

Furnizam tamplarie PVC si AL de cea mai buna calitate, GEALAN, SALAMANDER, REHAU Craiova cu design atractiv si pret accesibil, pentru fiecare casa, vila, chiar si balcon bloc. Tamplarie PVC cu geam termopan si tripan in Craiova si imprejurimi.

Oferta noastra cuprinde profile PVC cu 4, 5, 6, 7 camere, sau din aluminiu, cu geam termopan, dublu sau triplu, care acopera toata gama de cerinte estetice cat si functionale. Atat geamurile tripan, cat si cele termopan pot avea tamplarie din PVC, aluminiu sau, in unele cazuri, din lemn stratificat. Poti selecta cu usurinta tamplaria si accesoriile potrivite care intrunesc necesitatile tale de stil si spatiu.

Tamplaria se poate executa in diferite forme personalizate, intr-o gama larga de culori din paletraul RAL si nuante imitatie lemn rezistente la intemperii. Consultantii nostri te pot ajuta sa alegi din varietatea de profile si numeroasele tipuri de sticla, solutia ideala, pentru a obtine cea mai frumoasa tamplarie pentru caminul tau la un cost investitional redus.

Tamplarie PVC, Ferestre si usi cu geam termopan, Craiova, Calculator preturi

Tamplarie PVC GEALAN CRAIOVA

S 8000, sistemul complet de ferestre din PVC Gealan Craiova

S 8000 - sistemul complet de ferestre din PVC

Sistemul de profile S 8000 demonstreaza orientarea consecventa catre piata a GEALAN. Eficiena economica si optimizarea utilizarii materialelor au reprezentat aspectele centrale avute in vedere la constructia acestui sistem de etansare cu o adancime de 74 mm - pentru o prelucrare mai usoara si mai eficienta de catre producatorii de ferestre. S 8000 cu 5 camere, S 8000 cu 6 camere.

Profile PVC cu geam termopan triplan, GEALAN, termopane ieftine Craiova

S 9000 - profil PVC inovator GEALAN

S 9000 este un sistem versatil, de ultima generatie, pentru ferestre, usi si usi glisante, cu alegerea a doua sau trei niveluri de etansare. Adecvat pentru montarea de geamuri triple functionale cu grosimea maxima de 52 mm (STV® 54 mm). Izolare termica si fonica foarte buna datorita structurii cu 6 camere si adancimii mari de constructie a ramelor oarbe si cercevelelor.

Tamplarie PVC SALAMANDER CRAIOVA

Ferestre din PVC cu geam termopan Salamander Craiova

Sisteme de fereastra bluEvolution 92

Sistemul de profil SALAMANDER bluEvolution 92 reuneste o tehnologie de avangarda cu designul modern si functional pentru o noua generatie de ferestre de prima clasa. Structura optimizata cu 6 camere si o adancime constructiva de 92 mm asigura o protectie termica remarcabila si o eficienta energetica optima. In combinatie cu o latime vizibila redusa de numai 118 mm, castiguri solare datorita incidentţei crescute a luminii si sustenabilitatii ecologice a unui material sintetic 100% reciclabil, acest sistem se incadreaza in tehnologiile viitorului de la Salamander.

Calculator pret tamplarie PVC Salamander 7 camere Craiova

Profil PVC Salamander Streamline 76

Profilul Salamander Streamline 76 cu 7 camere este produsul cel mai potrivit pentru apartamente si case noi. Pretul accesibil si caracteristicile izolatoare il fac cel mai solicitat produs dar si alegerea perfecta pentru o nota aparte de eleganta in confortul casei tale. Seriile de profile Streamline 76 reflecta combinatia perfecta dintre cele mai importante caracteristici pe care le poti dori, atunci cand alegi profilele PVC. Streamline 76 cu 7 camere de la Salamander impune un nou standard in lumea ferestrelor. Cele 7 camere asigura o izolare fonica si termica de TOP in gama sa.

Tamplarie PVC REHAU CRAIOVA

Profil PVC REHAU DESIGN 70, CRAIOVA

Profil PVC REHAU DESIGN 70

Pur si simplu mai multa pofta de viata. REHAU Euro‑Design 70 sunt profile de fereastra pentru un buget redus, care asigura foarte multă lumina. Datorita constructiei deosebit de inguste, ramane mai mult loc pentru sticla. Iar acest lucru imbunatateste starea de spirit. Deoarece panoramele deosebite si razele soarelui au o contributie importanta la starea ta de bine.

SYNEGO - profile PVC REHAU de 80mm, termopane ieftine CRAIOVA

SYNEGO - profile PVC REHAU de 80mm

SYNEGO inglobeaza intreaga experienta a companiei REHAU precum si ultimile cerinte actuale, si chiar viitoare, ale pietei de tamplarie PVC termoizolanta. SYNEGO este conceput pentru o adancime constructiva de 80mm fiind prevazut cu garnituri coextrudate de noua generatie. Este un sistem complet pentru ferestre si usi, flexibil si este disponibil in 2 variante acoperind astfel toate cerintele si domeniile de aplicare.

Calculator pret Profile PVC REHAU Geneo 86,Craiova

Profil REHAU Geneo 86, izolatia perfecta

Din punct de vedere energetic este cel mai bun sistem de profile PVC pentru ferestre cu adancimea de 86 mm care exista in acest moment pe piata. Particularitatea sistemelor GENEO este materialul hightech RAU-FIPRO®. Acest material compozit, din fibre de sticla, confera profilului o stabilitate deosebita. Prin aceasta tehnica, se asigura cele mai bune valori de izolatie termica, eliminandu-se puntile termice cauzate de inserarea armaturilor de otel in interiorul profilelor din PVC. Sistemul ofera toate premisele pentru design si confort, fara a fi nevoie de solutii de compromis.

Usi PVC culisante REHAU HST GENEO, Craiova

Usi PVC REHAU HST GENEO

Usi culisante GENEO in plan paralel, sisteme pentru o viata de calitate. Prin intermediul sistemului de usi culisante in plan paralel de la REHAU se pot realiza in mod elegant trecerile armonioase de la spatiul destinat locuirii la balcoane sau terase. Suprafetele vitrate mari, spatiile inundate de lumina si o atmosfera deschisa – usile culisante optimizeaza calitatea locuintei. Indiferent daca este vorba despre cladiri vechi sau noi, usile culisante REHAU GENEO conving prin posibilitatile flexibile de utilizare. Sunt adecvate atat constructiilor noi cat si constructiilor vechi.

Feronerie tamplarie PVC

Feronerie ROTO NT
Feronerie Siegenia
Feronerie Winkhaus
Feronerie ROTO NT

Feronerie ROTO NT

ROTO NT - fara balamale vizibile, fara capace de acoperire care s-ar putea desprinde, nimic care sa diminueze aspectul ferestrei. Toate componentele sunt integrate in cerceveaua si tocul ferestrei, ceea ce le face invizibile din afara. Toate componentele din sistemul modular ROTO NT se imbina perfect si se pot combina in diverse moduri pentru a putea indeplini cu flexibilitate cele mai diverse dorinte ale clientilor. Etansarea ramelor se realizeaza prin mecanismul cu cremon cu inchidere in cel putin trei puncte, iar reglarea ramelor se realizeaza pe trei directii.

Siegenia - feronerie pentru ferestre moderne

Siegenia - feronerie pentru ferestre moderne

SIEGENIA-AUBI este un sistem complet care poate satisface toate cerintele in domeniu. In functie de sistemul de functionare Siegenia produce doua tipuri de feronerie: -sistemul cu blocaj oscilo-batant lateral pe verticala; -sistemul nou de siguranta (S-ES) cu blocaj oscilo-batant, pe orizontala. Sunt din ce in ce mai putine domeniile in care accentul sa nu fie pus pe aspectul exterior. Cu noile finisaje ale suprafetei din Titaniu Argint si Otel Inoxidabil, Sigenia AUBI corespunde cerintelor pentru un design de prim rang.

WINKHAUS - activPilot - noua generatie de feronerie

WINKHAUS - activPilot - noua generatie de feronerie

Provenita de la WINKHAUS - feroneria activPilot - cuprinde toate solutiiile intr-un singur sistem, care in viitor va deveni un nou standard.

Bazat pe tehnica autoPilot s-au optimizat in continuare toate avantajele apreciate ale acestei generattii – indiferent ca este vorba despre sigurantta foarfecelui, piesele lungi ussor de prelucrat sau inchiderea progresiva a foarfecelui.

Promotii si preturi speciale la tamplarie pvc, termopane Craiova

Asiguram masuratori si montaj termopane Craiova, reparatii termopane Craiova