Usi de garaj sectionale si tip rulou, ALDECORO Craiova

Usi de garaj actionate manual, sau electric din telecomanda, ce prezinta caracteristici inovatoare de siguranta, confort si securitate. Prin finisajele de suprafata, culori si stiluri, si-au pus definitiv amprenta in ceea ce priveste aspectul si modul cum se integreaza in arhitectura casei. Rezista la + 25.000 cicluri de actionare (20 ani).

Afla pretul la usa ta de garaj

Configurator online de produse, devizul se calculeaza instant.

Usi actionate electric sau manual pentru garaj Craiova

Modele de usi pentru garajul tau

Usi de garaj rezidentiale Carina
Usi de garaj rezidentiale Benefit
Usi de garaj rezidentiale Optima
Usi de garaj rezidentiale Vogue
Usi de garaj rezidentiale Rulou
Usi de garaj sectionale CARINA Craiova

Usi de garaj sectionale CARINA

Usi de garaj sectionale CARINA realizate pe dimensiuni standard. Sunt dotate cu arcuri de tractiune ce pot fi montate sub sina pe care culiseaza usa sau pe lateralele ei. Vezi preturi in tabelul de mai jos.

Avantajul principal al usilor de garaj cu arcuri de tractiune consta in faptul ca instalarea sinei se poate face si cand stalpii laterali si grinda au dimensiuni reduse. Usile CARINA sunt garantate 15 000 de cicluri de functionare. La o utilizare medie zilnica de 3 cicluri, vom ajunge la o durata de folosinta de + 10 ani.

Preturi usi garaj CARINA

Latime (mm)
2500 2750 3000 4000 4500
Inaltime (mm) 2000 625 € 734 € 759 € 871 € 989 €
2125 629 € 742 € 765 € 875 € 1014 €
2250 635 € 755 € 772 € 880 € 1048 €

Preturile nu contin T.V.A., costuri de transport si nici serviciul de instalare. Costurile pentru transport si instalare se vor stabili cu reprezentantul de vanzari ALDECORO. Preturile sunt valabile pentru oricare dintre cele 3 tipuri de panouri cu linii (alb - similar RAL 9016, maro - similar RAL 8017 sau gri - similar RAL 7016). Pachetul standard include motor Sommer Aperto cu o telecomanda.

Usi de garaj sectionale BeneFit XL

Usi de garaj sectionale BeneFit XL - varianta optima in ceea ce priveste raportul calitate/pret. Sunt gandite pentru garaje mici, cu lungime maxima de 3,2 m si sunt echipate cu arcuri de tractiune amplasate in stalpii laterali.

Datorita acestei solutii tehnice, spatiul necesar de grinda este redus pana la 65mm, in cazul usilor manuale si 120mm in cazul usilor electrice. Sunt garantate 15 000 de cicluri de functionare. La o utilizare medie zilnica de 3 cicluri, ajungem la o durata de folosinta de + 10 ani.

Usi de garaj sectionale optima

Usi de garaj sectionale OPTIMA

Usile de garaj sectionale Optima ofera cele mai flexibile variante constructive. In primul rand, este vorba despre faptul ca usile Optima se pot realiza pe orice dimensiune, apoi trebuie retinut ca sunt dotate cu arcuri de torsiune ce pot fi montate atat pe grinda pe care se aplica usa, cat si in spatele sinelor.

Usile Optima sunt garantate 25 000 de cicluri de functionare. Daca vom considera o utilizare medie zilnica de 3 cicluri, vom ajunge la o durata de folosinta de peste 20 ani.

Usi de garaj sectionale Vogue Craiova

Usi de garaj sectionale Vogue

Usile de garaj sectionale Vogue ofera cele mai flexibile variante constructive. In primul rand, usile Vogue se pot realiza pe orice dimensiune, apoi trebuie retinut ca sunt dotate cu arcuri de torsiune ce pot fi montate atat pe grinda pe care se aplica usa, cat si in spatele sinelor.

Usile Vogue sunt garantate 25 000 de cicluri de functionare. Daca vom considera o utilizare medie zilnica de 3 cicluri, vom ajunge la o durata de folosinta de peste 20 ani.

Usi de garaj tip rulou

Usi de garaj tip rulou

Usile tip rulou sunt folosite pentru a inchide suprafete mari acolo unde nu se preteaza o usa sectionala. Cea mai des intalnita utilizare o reprezinta usile de garaj si usile pentru inchiderea spatiilor comerciale.

Principalul avantaj fata de usile sectionale este dat de restrictiile de montaj mult mai permisive. Datorita faptului ca intreaga usa se roluieste intr-un cilindru, in partea de sus, face ca restrictiile cu privire la dimensiunile grinzii, stalpilor laterali si la adancimea garajului, necesara montarii usii, sa fie mult mai usor de respectat.

Caracteristici si accesorii usi de garaj

Izolare termica
Accesorii
Panouri vitrate
Usa pietonala
Automatizari
Tipuri de panou
Izolare termica

Izolare termica usi de garaj

Izolarea termica foarte buna este asigurata de panourile de 40mm grosime cu spuma poliuretanica de inalta densitate (coeficient termic de transfer 0.49 Watt/mp*K) si chederele tip EPDM de pe intreg conturul usii precum si dintre panouri, rezultand un coeficient termic de transfer pentru usa instalata de 0.9 Watt/mp*K.

Panourile sunt umplute cu spuma poliuretanica cu excelente proprietati termoizolatoare. La aceeasi grosime spuma confera un grad dublu de izolare fata de polistiren.

 • Buton perete usa de garaj
  Buton perete
 • Sisteme de fotocelule
  Sistem de fotocelule
 • Manaer simplu peru usa de garaj
  Maner simplu
 • Yala blocare usa
  Yala blocare
 • Yala deblocare
  Yala deblocare motor
 • Sistem blocare
  Sistem suplimentar
 • Bolt
  Bolt
 • Telecomanda 4 canale
  Telecomanda 4 canale

Accesorii usi garaj

Pentru facilitarea utilizarii si pentru securizarea impotriva oaspetilor nepoftiti, usile de garaj se pot comanda cu diverse accesorii. In functie de actionare, usa de garaj poate fi diferit accesorizata. Pentru usile de garaj manuale se recomanda instalarea unui bolt care va bloca mecanic usa. In acest fel, usa nu va putea fi deschisa din exterior de catre o persoana neautorizata.

Pentru usile actionate electric, in garaje in care singura cale de acces o reprezinta usa sectionala, se recomanda instalarea unei yale de deblocare a motorului. Yala se monteaza pe fata usii, iar folosirea ei va actiona sistemul de deblocare al motorului. In acest fel, in cazul unei pene de curent, usa de garaj va putea fi actionata manual. Pentru usile sectionale cu suprafete mari se poate monta un maner din plastic.

Usi de garaj sectionale optima

Usi de garaj cu ferestre si panouri vitrate

Ferestrele au un dublu rol pentru usile de garaj: pot armoniza usa cu restul ferestrelor imobilului sau pot facilita intrarea luminii in garaj.

Ferestrele pot fi circulare, dreptunghiulare sau cu diverse forme si motive. Ramele ferestrelor pot fi din PVC (albe sau negre) sau din inox. Ferestrele se pot pune pe toate panourile, chiar si pe usa pietonala. Panourile vitrate au rama din aluminiu ce poate fi vopsit in orice culoare a paletarului RAL.

Usa de garaj cu usa pietonala

Usa de garaj cu usa pietonala

De cele mai multe ori tinem in garaj, pe langa masina, numeroase obiecte utile, echipamente sau vehicule usoare. Bicicletele sunt cel mai des depozitate in acelasi loc cu masina. Fara sa mai deschizi complet usa ai acces rapid la tot ce se afla inauntru.

Accesul in garaj se face prin usa pietonala, ce se incadreaza in design-ul general, care permite cu usurinta trecerea in interior. Usa pietonala este prevazuta cu un amortizor montat in partea superioara ce asigura inchiderea acesteia evitand astfel distrugerea accidentala.

Automatizari usi de garaj Craiova

Automatizari usi de garaj

Avantajele automatizarilor SOMMER

 • Consum redus de energie
 • Fiabilitate si durabilitate ridicate datorita tehnologiei de functionare
 • Lantul este stationar, astfel incat pierderea de energie este minima datorita faptului ca nu exista frecare precum in cazul tehnologiei cu lant circumferential
 • Lantul nu necesita intretinere, nu trebuie uns, ceea ce inseamna ca nu exista pericolul aparitiei petelor de ulei
 • Sistem de autoblocare impotriva hotilor
 • Posibilitate conectare bariera cu celule fotoelectrice
 • Montaj usor si rapid datorita preasamblarii
Tipuri de panou usi de garaj

Tipuri de panou si culori

Usile de garaj sectionale sunt construite din panouri sandvici, din tabla galvanizata si umplute spuma poliuretanica. Au grosime de 40mm si asigura o izolare termica eficienta. Pot fi realizate in peste 40 de variante coloristice cu diverse ambutisari, dar, pot fi vopsite in orice culoare a paletarului RAL. Pentru proiectele rezidentiale se pot alege panouri infoliate care imita lemnul. Asiguram montaj si masuratori pentru usi de garaj, la preturi foarte bune, in Craiova, judetul Dolj si imprejurimi: usi garaj Targu Jiu - Gorj, usi garaj Valcea, usi garaj Slatina - Olt, usi garaj Drobeta-Turnu Severin - Mehedinti.

Beneficiaza de promotii exclusive si preturi speciale la usi de garaj in Craiova

Cauti o usa de garaj in Craiova realizata la comanda si accesorizata dupa preferinte?