Automatizari porti cu deschideri batante si culisante, ALDECORO Craiova

Reprezentam unul dintre cei mai importanti producatori de automatizari porti cu deschideri batante, liniare (culisante) si bariere automate. Cu profesionalismul si pragmatismul unei companii care stie sa-si respecte clientii, suntem alegerea potrivita pentru furnizarea si instalarea celor mai avansate solutii de automatizare.

Confort la o apasare de buton - kit-uri automatizari porti

Silentioase, fiabile, ofera un confort deosebit si elimina efortul la deschiderea portilor, singura actiune necesara fiind apasarea unui buton pe telecomanda. Sistemele automate pentru deschiderea si inchiderea portilor protejeaza locuintele, spatiile comerciale si intrunesc toate conditiile pentru blocarea accesului persoanelor rau intentionate. Sunt construite respectand principii precum siguranta si prevenirea oricaror riscuri: detectia automata a obstacolelor inclusiv functia de autoblocare.

Avem o varietate de optiuni pentru automatizarea cailor de acces, dar, in functie de marimea si greutatea portilor este foarte important sa alegem corect kit-ul de automatizare. Compania noastra are o divizie separata, specializata in automatizari porti pentru fiecare necesitate. In functie de aplicabilitate, departamentul nostru va fi bucuros sa ofere solutiile adecvate pentru cele mai severe si complexe cerinte.

Automatizari porti cu deschideri batante si culisante, ALDECORO Craiova
Automatizari porti Sommer,nporti culisante Craiova, Targu Jiu, Valcea, Turnu Severin

Automatizari SOMMER, calitate germana certificata

Automatizarile SOMMER pot fi instalate usor si rapid, la fel ca si unitatile de comanda, programarea acestora facandu-se foarte usor. Sistemul pentru detectia automata a obstacolelor asigura protectie pentru intreaga familie. Daca poarta intalneste un obstacol motorul schimba directia pentru evitarea oricarui accident. Motorul are functia de autoblocare, fapt care duce la impiedicarea deschiderii fortate a portii din exterior. In cazul unei pene de curent, motoarele se pot debloca si bloca manual, in orice pozitie ar ramane poarta.

Automatizarile SOMMER pentru porti batante si culisante ofera cel mai bun raport calitate/pret, sunt testate si certificate in conformitate cu standardele de calitate ISO 9001 si TUV/GS. Punem accent pe siguranta, calitate si confort. Sunt prevazute cu sisteme de siguranta pentru prevenirea si evitarea oricarui risc.

Kit-uri automatizare porti batante si culisante

Automatizari porti batante
Automatizari porti culisante

Twist 200 - Automatizare porti batante 2,5 m lungime

Twist 200 - pentru portile batante de pana la 2,5 m lungime

Functioneaza cu porti de pana la 2,5 m latime si greutate maxima de 200kg pe fiecare brat al portii. Se instaleaza pentru porti cu unu sau doua brate, cu deschidere pe stanga sau pe dreapta, nu necesita intretinere si au o durata de viata foarte lunga.

Twist 350 - Automatizare porti batante 3,5 m lungime

Automatizari porti batante de pana la 3,5 m lungime

Functioneaza cu porti de pana la 3,5m lungime si greutate maxima de 300kg pe fiecare brat al portii Se instaleaza pentru porti cu unu sau doua brate, cu deschidere pe stanga sau pe dreapta, nu necesita intretinere si au o durata de viata foarte lunga.

Twist XL - Automatizare porti batante 5 m lungime

Automatizari porti batante 5 m Craiova

Functioneaza cu porti de pana la 5m lungime si greutate maxima de 500kg pe fiecare brat al portii. Se instaleaza pentru porti cu unu sau doua brate, cu deschidere pe stanga sau pe dreapta, nu necesita intretinere si au o durata de viata foarte lunga.

SOMMER STARTER + 400, automatizare porti culisante cu ghidaje pe sol

SOMMER STARter+ 400, automatizare  porti culisante cu ghidaje pe sol

Automatizare porti SOMMER STARTER + 400 cu ghidaje pe sol, perfecta pentru portile culisante de pana la 8 m lungime si greutate 400kg. Permite blocarea si deblocarea externa, fara a necesita ridicarea carcasei motorului. Nu necesita intretinere si au o durata de viata foarte lunga.

Automatizare SOMMER SM 40 T pentru porti culisante

Automatizare SOMMER SM40T pentru porti culisante Craiova, Targu Jiu, Valcea, Turnu Severin

Automatizare SOMMER SM 40 T pentru porti de pana la 12m lungime si greutate maxima de 600kg. Motor puternic si fiabil (IP 43), unitate de comanda cu multiple configuratii, iesiri si intrari pentru conectare: lampa de avertizare, celula fotoelectrica, yala electromagnetica, "safety edge"

Beneficiaza de preturi mici la automatizari porti

Vrei o automatizare realizata la comanda si accesorizata dupa preferintele tale?