Rulouri exterioare din aluminiu cu protectie termica

Folosirea rulourilor pe timp de iarna reduce consumul de energie termica cu aproximativ 10%, iar pe timpul verii, folosirea rulourilor poate face ca un sistem de aer conditionat sa devina inutil.

Rulouri aplicate sau suprapuse pe tamplarie

Aplicate pe exterior, ofera in acelasi timp o buna izolare termica si acustica cat si siguranta locuintei tale prin protectia anti-efractie ridicata. Cutia rolei cu lamele poate fi montata pe fata exterioara a deschiderii ferestrei sau suprapusa pe tamplarie. Durabilitatea inerenta a aluminiului si a compozitiei robuste garanteaza protectia impotriva intemperiilor, minimizand in acelasi timp intretinerea.

In zonele aglomerate si zgomotoase, asigura linistea si obscuritatea necesare in timpul somnului. Pot fi incuiate din interior, tinand astfel la distanta oaspetii nepoftiti. Iarna, actioneaza precum o bariera in calea pierderii caldurii. Protejeaza de privirile indiscrete, mai ales cand ferestrele sunt orientate spre strada sau spre o locuinta vecina. Sistemele electrice pot fi programate sa se ridice si sa coboare la un anumit interval de timp, pentru a simula prezenta in casa.

Rulouri exterioare aplicate sau suprapuse pe tamplarie

Calculeaza acum pretul rulourilor tale

Configurator online de produse, devizul se calculeaza instant.

Modele rulouri exterioare, termostoruri

Termostoruri aplicate
Termostoruri suprapuse
Siegenia - feronerie pentru ferestre moderne

Termostoruri aplicate

Termostorurile aplicate se pot instala oricand. Ele se prind pe tamplaria existenta, iar intretinerea lor se poate face usor si rapid. Acestea sunt de doua feluri: termostoruri cu caseta semirotunda si cu caseta la 45 (grade).

Rulourile reprezinta unul dintre cele mai eficiente si sanatoase moduri de umbri o incapere. Conform studiilor, folosirea rulourilor pe timp de iarna poate reduce consumul de energie termica cu cca. 10%, iar pe timp de vara poate face un sistem de aer conditionat sa fie inutil.

TermoStoruri Suprapuse

Termostoruri Suprapuse

Termostorurile suprapuse pe tamplarie se monteaza impreuna cu tamplaria. Avantajul acestui sistem il reprezinta posibilitatea mascarii complete a casetei covorului de lamele. Exista doua tipuri de casete: TermoStor Unibox si TermoStor Unibox Plus. TermoStorul Unibox are capacul de vizitare in partea din spate ceea ce face ca acest TermoStor sa fie tencuibil numai la exterior. TermoStorul Unibox Plus are capacul de vizitare in partea de jos, ceea ce face ca acest TermoStor sa fie tencuibil si la exterior, si la interior.

Termosorurile pot sa fie dotate cu plasa de insecte, in acest caz in caseta covorului de lamele se introduce un rulou cu plasa de insecte. Din punct de vedere al actionarii, TermoStorurile se pot controla manual, prin panglica, snur sau manivela, sau electric prin intermediul unui buton de comanda sau cu ajutorul unei telecomenzi.

Culori lamele rulouri exterioare

RAL 9016

RAL 1015

Light Wood

Golden 920

RAL 9006

RAL 7038

Dark 1

Dark 2

RAL 7015

Dark 3

Nuc 925

Stejar 924

RAL 8017

RAL 8014

Mahon 926

Wenge 928

RAL 8016

RAL 6005

RAL 5010

RAL 916

RAL 9016

RAL 9006

RAL 1015

RAL 7038

Dark 4

RAL 8014

Dark 5

Stejar auriu

Actionari si accesorii rulouri exterioare

Actionari si accesorii rulouri exterioare

Sunt patru modalitati prin care pot fi actionate: prin telecomanda, actionare electrica din buton, prin manivela sau actionare cu panglica. Cu o astfel de gama diversa de optiuni, esti capabil sa operezi sistemul manual sau de la distanta, in functie de preferinta si desigur, buget.

  1. Actionare cu panglica, se recomandata cand vrei o varianta economica sau nu ai acces la curent electric in zona respectiva. Panglica este usor de folosit, nu necesita un efort fizic mare pentru a inchide si deschide rulourile.
  2. Actionare cu manivela, este indicata in special pentru rulourile lungi, aplicate pe usi, fiind chiar mai usor de folosit decat o panglica.
  3. Actionare cu telecomanda, din punctul de vedere al confortului actionarea prin telecomanda este ideala. Poti manevra rulourile de la distanta, din casa sau din curte.
  4. Actionare electrica cu buton, este o varianta comoda si confortabila. Poate fi un buton simplu sau un buton cu display LCD.

Beneficiaza de promotii exclusive si preturi speciale la rulouri exterioare

Vrei rulouri la comanda si accesorizate dupa preferintele tale?