Rulouri exterioare

Rulouri exterioare cu protectie termica

Rulouri aplicate sau suprapuse pe tamplaria exterioara

Conform studiilor realizate, s-a demonstrat ca folosirea rulourilor pe timp de iarna reduce consumul de energie termica cu aproximativ 10%, iar pe timpul verii, folosirea rulourilor poate face ca un sistem de aer conditionat sa devina inutil.

Aplicate pe exterior, rulourile sunt o solutie moderna de umbrire, oferind in acelasi timp o buna izolare termica si acustica cat si siguranta locuintei tale prin protectia anti-efractie ridicata. Cutia rolei cu lamele poate fi montata pe fata exterioara a deschiderii ferestrei sau suprapusa pe tamplarie. Durabilitatea inerenta a aluminiului si a compozitiei robuste garanteaza protectia impotriva intemperiilor, minimizand in acelasi timp intretinerea.

In zonele aglomerate si zgomotoase, asigura linistea si obscuritatea necesare in timpul somnului. Pot fi incuiate din interior, tinand astfel la distanta oaspetii nepoftiti. Iarna, actioneaza precum o bariera in calea pierderii caldurii, astfel se creeaza o perna de aer izolatoare intre fereastra si mediul exterior. Protejeaza de privirile indiscrete, mai ales cand ferestrele sunt orientate spre strada sau spre o locuinta vecina. Sistemele electrice pot fi programate sa se ridice si sa coboare la un anumit interval de timp, pentru a simula prezenta in casa.

Modele rulouri

Aldecoro este partenerul celui mai important producator local de usi sectionale si rulouri aplicate sau suprapuse,
avand cea mai mare fabrica de profil din zona.

TermoStoruri Suprapuse

TermoStorurile suprapuse pe tamplarie se monteaza impreuna cu tamplaria. Avantajul acestui sistem il reprezinta posibilitatea mascarii complete a casetei covorului de lamele. Exista doua tipuri de casete: TermoStor Unibox si TermoStor Unibox Plus. TermoStorul Unibox are capacul de vizitare in partea din spate ceea ce face ca acest TermoStor sa fie tencuibil numai la exterior. TermoStorul Unibox Plus are capacul de vizitare in partea de jos, ceea ce face ca acest TermoStor sa fie tencuibil si la exterior, si la interior.

TermoStorurile pot sa fie dotate cu plasa de insecte, in acest caz in caseta covorului de lamele se introduce un rulou cu plasa de insecte. Din punct de vedere al actionarii, TermoStorurile se pot controla manual, prin panglica, snur sau manivela, sau electric prin intermediul unui buton de comanda sau cu ajutorul unei telecomenzi.

TermoStoruri Suprapuse
TermoStoruri aplicate

TermoStoruri aplicate

TermoStorurile aplicate se pot instala oricand. Ele se prind pe tamplaria existenta, iar intretinerea lor se poate face usor si rapid. Acestea sunt de doua feluri: TermoStoruri cu caseta semirotunda si cu caseta la 45 (grade).

Rulourile reprezinta unul dintre cele mai eficiente si sanatoase moduri de umbri o incapere. Conform studiilor realizate, s-a demonstrat ca folosirea rulourilor pe timp de iarna poate reduce consumul de energie termica cu cca. 10%, iar pe timp de vara poate face un sistem de aer conditionat sa fie inutil.

Culori lamele rulouri exterioare

Alb
900 - RAL 9016

Bej
919 - RAL 1015

Light Wood
915

Golden
920

Argintiu
916 - RAL 9006

Gri
901 - RAL 7038

Dark Wood 1
907

Dark Wood 2 (nuc)
910

Gri metalizat Rafaello
911 - RAL 7015

Maro închis "Dark Brown"
921

Nuc
925

Stejar auriu
924

Maro roşcat
912 - RAL 8017

Maro
903 - RAL 8014

Mahon
926

Wenge
928

Rafaello
914 - RAL 8016

Verde
906 - RAL 6005

Albastru
904 - RAL 5010

Gri antracit
957 - RAL 916

Alb
900 - RAL 9016

Argintiu
916 - RAL 9006

Bej
919 - RAL 1015

Gri
901 - RAL 7038

Maro închis
“Dark Brown” 921

Maro
903 - RAL 8014

Dark Wood 1
907

Stejar auriu
924

Actionari si accesorii rulouri exterioare

Sunt patru modalitati prin care pot fi actionate: prin telecomanda, actionare electrica din buton, prin manivela sau actionare cu panglica. Cu o astfel de gama diversa de optiuni, esti capabil sa operezi sistemul manual sau de la distanta, in functie de preferinta si desigur, buget.

  1. Actionare cu panglica, se recomandata cand vrei o varianta economica sau nu ai acces la curent electric in zona respectiva. Panglica este usor de folosit, nu necesita un efort fizic mare pentru a inchide si deschide rulourile.
  2. Actionare cu manivela, este indicata in special pentru rulourile lungi, aplicate pe usi, fiind chiar mai usor de folosit decat o panglica.
  3. Actionare cu telecomanda, din punctul de vedere al confortului actionarea prin telecomanda este ideala. Poti manevra rulourile de la distanta, din casa sau din curte.
  4. Actionare electrica cu buton, este o varianta comoda si confortabila. Poate fi un buton simplu sau un buton cu display LCD.

Beneficiaza si tu de oferta noastra

Comanda acum