Usi antifoc industriale si usi multifunctionale

Usile antifoc au ca principala functionalitate stoparea propagarii incendiilor si etanseizarea intre incaperi, fiind folosite pentru a face legatura intre compartimentele halelor industriale. Foaia de usa asigura o izolatie extrem de buna, iar pe langa rezistenta la foc, se mai remarca rezistenta la coroziune, la schimbari climatice severe si rezistenta crescuta la zgariere.

Usi metalice antifoc galvanizate

Usa antifoc metalica Univer, complet galvanizata si vopsita in culori RAL, 4-rame cadru ce face ca usa sa fie reversibila pentru deschiderea inspre dreapta sau stanga. Certificata si aprobata pentru urmatoarele categorii de fixare, utilizand tije de ancorare sau sisteme de fixare cu surub:

  • EI230 standard EN 1634-1, cu un canat
  • EI260 standard EN 1634-1, cu unul sau doua canate
  • EI290 standard EN 1634-1, cu unul sau doua canate

Usa antifoc Proget, complet galvanizata si vopsita in culori RAL, cadru robust care este ideal pentru usi de dimensiuni mari sau pentru instalarea pe pereti mai slabi. Certificata si aprobata pentru urmatoarele categorii: pentru aplicarea pe pereti de zidarie si gips-carton, sisteme de fixare cu ancorare - subcadre:

  • EI260 standard EN 1634-1, cu unul sau doua canate
  • EI290 standard EN 1634-1, doua canate
  • EI2120 standard EN 1634-1, un canat
Usi metalice antifoc galvanizate

Usi multifunctionale vopsite in culori RAL

Rever, usa metalica pietonala. Grosimea canatului de 40 mm, cu structura interioara in forma de fagure; cadru cu patru laturi ce face ca usa sa fie reversibila pentru deschiderea inspre dreapta sau stanga. Usa Rever vine cu maner si mecanism de blocare complet si este disponibila in versiunile cu unu sau doua canate.

Univer multifunctional. Grosimea canatului de 50 mm, cu miez de vata minerala pentru izolare termica si/sau acustica; 4-rame cadru ce face ca usa sa fie reversibila pentru deschiderea inspre dreapta sau stanga. Usa Univer Multi vine cu maner, mecanism de blocare complet si balamale cu auto-inchidere si este disponibila in versiunile cu unu sau doua canate.

Proget multifunctional. Grosimea canatului de 60 mm, cu miez de vata minerala pentru izolare termica si/sau acustica imbunatatita; cadru deosebit de robust ideal pentru usi cu dimensiuni mari sau pentru instalarea pe pereti mai slabi. Usa Proget multifunctionala vine cu maner, mecanism de blocare complet si balamale cu auto-inchidere si canatul secundar pentru versiunea cu doua canate include un sistem de auto-blocare.

Usi multifunctionale complet galvanizate

Beneficiaza de promotii exclusive si preturi speciale la usi rezistente la foc

Vrei o usa antifoc realizata la comanda si accesorizata dupa preferintele tale?