Garduri si porti din aluminiu, Craiova, ALDECORO

Ne bucuram ca putem customiza orice proiect de garduri si porti din aluminiu fara costuri suplimentare. Nu suntem axati pe sisteme de serie, ci dimpotriva, in functie de solicitarile clientului, fiecare proiect devine UNIC. Avem oferte de pret excelente pentru Craiova si imprejurimi: Targu Jiu, Valcea, Turnu Severin.

Inspira-te din propunerile noastre de garduri si porti din aluminiu


Un gard din aluminiu este o modalitate excelenta de a marca granitele proprietatii tale si de a te feri de priviri indiscrete. La Aldecoro, avem tot ce ai nevoie pentru o solutie de imprejmuire - garduri disponibile in culori si forme pentru orice gust si la preturi pentru orice buget.

Poti alege dintre 10 tipuri diferite de modele de gard si porti din aluminiu care pot fi adaptate nevoilor tale in diverse dimensiuni si culori. Diferite forme de gard, special inclinate, cu o distanta mai ingusta intre picheti completeaza oferta noastra. Alte modele sunt disponibile la cerere.

Gard aluminiu CRONOS Craiova, Targu Jiu, Vâlcea

CRONOS

Zeul timpului. Acest model de poarta este inspirat de principala caracteristica a aluminiului: rezistenta in timp. Aspectul sau clasic confera eleganta prin simplitatea modelului, care poate fi, insa customizat dupa preferintele clientului.

Gard din aluminiu AETHER, Craiova, pret

AETHER

Zeul luminii superioare si al aerului pur. Aether era considerat si sufletul lumii, din care emana toata viata. Bazandu-ne pe aceasta poveste, am realizat acest design inovator, combinand materialul usor cu panourile de gard Aether.

Gard din aluminiu ORION, porti aluminiu craiova, automate, ieftine

ORION

Orion era cunoscut pentru frumusetea si pentru maretia lui. La fel si acest model de porti de aluminiu, pe care l-am conceput gandidu-ne la resedinte care au nevoie de o astfel de completare impresionanta.

Pret gard appolo din alumniniu Craiova

APOLLO

Cand spunem Apollo, ne gandim la lumina, la soare si la prospetime. Acest model este printre cele mai aerisite, bazandu-se pe un model traditional, dar care are un efect vizual deosebit.

Preturi porti si gard din alumniniu Craiova

ATLAS

Daca bolta cereasca nu ar fi fost tinuta undeva sus, civilizatiile nu s-ar fi putut orienta si, deci, proteja. Cu o imbinare de profile atat pe verticala, cat si pe orizontala, sistemul de porti Atlas este o alegere moderna, ce ofera intimitate si protectie.

Pret poarta cu gard din aluminiu ieftin, Craiova, Targu Jiu, Vâlcea

HYPERION

Despre Hyperion, unul dintre cei sase titani, se spune ca detinea cunostinte vaste despre toate corpurile de pe cer, stiind astfel mai multe decat obisnuitii timpului. Modelul ce-i poarta numele vine cu profile ce permit un spatiu generos de ventilatie, asigurand o perioada indelungata de utilizare a sistemului.

Model poarta, gard aluminiu hera, Craiova, Targu Jiu, Vâlcea

HERA

Frumusetea, intimitatea si unitatea sunt atribute ce ne vin in minte cand spunem ”Hera”. Iar sistemul de porti nu este cu nimic diferit. Realizat din profile prisma orientate orizontal, care nu permit accesul vizual din afara portilor, modelul este caracterizat prin intimitate si totodata, prin faptul ca permite circularea aerului.

Model poarta si gard aluminiu in Targu Jiu, Vâlcea, Turnu Severin

MERCUR

Cel ce duce mai departe un mesaj are mereu un rol important, poate mai semnificativ decat cel pe care il trimite. Portile MERCUR sunt si ele un mesager. Aranjate intr-un tipar indraznet, caracterizat prin simetria profilelor prezente si prin modelul de imbinare a doua profile mari cu unul mic, au ca efect un aspect deosebit.

Gard aluminiu in Targu Jiu, Vâlcea, Turnu Severin

ZEUS

Profilul folosit pentru fabricarea acestui model este un profil Z si reprezinta varianta din aluminiu pentru modelul tip jaluzea. ZEUS este cel mai nou model si prin cantitatea redusa de material devine, practic, cel mai accesibil.

Garduri aluminiu Craiova, Targu Jiu, Vâlcea, Turnu Severin

DIONIS

Modelul Dionis creaza prin dispunerea verticala si spatiata a profilelor o punte intre mediul public si mediul privat. Ideal pentru zone rezidentiale si persoane care doresc sa isi puna in evidenta amenajarea spatiului verde.