Usi industriale cu ridicare rapida, usi rapide cu impachetare sau roluire

Usi industriale cu ridicare rapida, usi rapide impachetare sau roluire pentru magazine de tip supermarket, reprezentante auto.

Usi rapide cu impachetare sau roluire

Usile industriale cu ridicare rapida sunt realizate din PVC, iar dupa modul de ridicare sunt impartite in doua categorii: usi cu impachetare si cu roluire. Usile industriale rapide cu impachetare sunt cel mai des folosite pentru exterior, iar cele cu roluire in interiorul cladirilor. Mantaua usilor rapide e impartita pe mai multe segmente si se ridica in partea de sus a usii. Usile cu ridicare rapida sunt folosite pentru a izola atat termic, cat si fonic spatiile industriale. Aceste usi previn intrarea in spatiile industriale a insectelor si a pasarilor.

Realizate pentru a se monta in spatii reduse, usile cu ridicare rapida sunt cel mai des folosite in magazine cu suprafete mari (de tip supermarket, cash&carry, magazine de imbracaminte, reprezentante auto).

Usi industriale cu ridicare rapida, usi rapide cu impachetare sau roluire

Tipuri de usi cu ridicare rapida

Speed Pack
Speed Roll
Easy Roll
Usi industriale rapide pentru exterior, cu impachetare SPEED PACK

Usi industriale rapide pentru exterior, cu impachetare SPEED PACK

Usi industriale cu ridicare rapida realizate din PVC. Sunt impartite pe mai multe segmente si se ridica impachetandu-se in partea de sus. Sunt folosite pentru a izola atat termic, cat si fonic spatiile industriale. Aceste usi previn intrarea in spatiile industriale a insectelor si a pasarilor. Usile cu ridicare rapida sunt realizate pentru a se se putea monta in spatii reduse si sunt cel mai des folosite in magazine cu suprafete mari (supermarket, cash&carry, reprezentante auto).

Usi industriale rapide pentru exterior SPEED ROLL

Usi industriale rapide pentru exterior SPEED ROLL

Usile cu ridicare rapida pentru exterior au fost realizate pentru a se se putea monta in spatii reduse si sunt cel mai des folosite in magazine cu suprafete mari (supermarkets, cash & carry, magazine de imbracaminte, reprezentante auto).

Usi industriale rapide pentru interior EASY ROLL

Usi industriale rapide pentru interior EASY ROLL

Realizate din PVC, usile industriale cu ridicare rapida pentru interior sunt impartite pe mai multe segmente si se ridica infasurandu-se pe un ax. Sunt folosite pentru a izola atat termic, cat si fonic spatiile industriale. Construite special pentru a se putea monta in spatii reduse, sunt cel mai des folosite in magazine cu suprafete mari (supermarkets, cash&carry, magazine de imbracaminte, reprezentante auto) si acolo unde este nesara separarea spatiului de vanzare de spatiul de dezpozitare.

Beneficiaza de promotii exclusive si preturi speciale la usi cu ridicare rapida

Vrei o usa realizata la comanda si accesorizata dupa preferintele tale?