Rulourile exterioare din aluminiu, lux sau necesitate?


Rulouri exterioare

Rulouri exterioare • iulie 1, 2016 • ALDECORO

Cand vrei sa-ti imbunatatesti confortul personal s-ar putea ca uneori sa ai sentimentul ca iti trebuie o mica avere. Lucru partial adevarat. Cu toate acestea, poti obtine imbunatatiri notabile la preturi care nu implica ani de economii si cumpatare. In aceasta lista, rulourile exterioare ocupa un loc special. Rulourile exterioare din aluminiu au fost create din dorinta de a oferi proprietarilor de case, birouri sau spatii comerciale, o optiune durabila si rentabila, care sa ofere siguranta, intimitate, sa economiseasca energie si care sa ajute, in acelasi timp,  la reducerea zgomotului din exterior.

Calculeaza pretul rulourilor exterioare de care ai nevoie!

Vei gasi in aceste obloane exterioare o binecuvantare, mai ales in timpul verilor calde, atunci cand previn razele solare sa intre in casa, facand din dormitor un refugiu racoros, confortabil si intunecos, ideal pentru un pui de somn odihnitor de dupa-amiaza.

Storuri din aluminiu pentru o calitate superioara a vietii

Nu au fost niciodata considerate un lux, contributia in aspectele importante legate de confortul personal le-au facut mai degraba o necesitate. Multi constructori de locuinte, arhitecti si designeri de interior folosesc obloanele tip rola parte integranta a proiectului.

Pentru cei care traiesc in zone unde vara temperaturile devin insuportabile, iar facturile de energie electrica ridicate de utilizarea zilnica a aerului conditionat sunt o povara, rulourile exterioare din aluminiu se dovedesc a fi cea mai benefica si rentabila optiune. Scopul principal al acestor rulouri din aluminiu este de a oferi utilizatorilor garantii cu privire la siguranta casei lor si sa imbunatateasca in acelasi timp aspectul proprietatii cat si eficienta energetica. Chiar daca ai fost nesigur pana acum, nu ezita de acum inainte.

Disponibile intr-o gama larga de modele personalizate aisgura un climat optim in interior pe tot parcursul anului. Ofera protectie impotriva frigului, caldurii, zgomot, ochii indiscreti si insecte ori de cate ori ai nevoie cat si o protectie sporita anti-efractie.

De ce sa alegi rulouri exterioare brand si nu non-brand

Reputatia producatorului este de asemenea importanta, avand in vedere ca furnizorii pot castiga incredere doar prin livrarea de produse si servicii de prima clasa pentru clientii lor. Storurile exterioare premium de la producatori de top furnizeaza o serie de avantaje si caracteristici excelente pentru fiecare sezon si prezinta o calitate ridicata in conformitate cu cerintele clientilor.

Bazandu-ne pe o experienta bogata acumulata de-a lungul timpului, atunci cand dezvoltam aceste sisteme cu rulouri suntem ghidati in primul rand de cerintele voastre.

Esti acasa sau nu, creaza impresia unei prezente permanente

Obloanele exterioare sunt usor de operat, iti ofera numeroase optiuni pentru a face lucrurile mult mai convenabile pentru tine, cum ar fi operarea de la distanta prin telocomanda sau programarea deschiderii la anumite intervale de timp. Ai toate functiile in palma ta, poti sa le controlezi individual sau in grup, nu ai nevoie de cabluri electrice. Se pot inchide si deschide complet automat, chiar si atunci cand nu esti acasa. Setarea de vacanta creaza impresia unei prezente permanente, oferind protectie suplimentara anti-spargere.

Pierderi de temperatura reduse, costuri mai mici la energie

Cu toate ca ferestrele ocupa cel mai mic spatiu pe exteriorul unei cladiri, sunt direct raspunzatoare pentru pierderea de temperatura. Acest lucru inseamna ca, in comparatie cu alte parti ale cladirii, masurile de izolare sunt mai economice si mult mai mai eficiente daca sunt aplicate aici.

Perna de aer izolatoare creata intre perdeaua rulou si fereastra minimizeaza foarte mult transferul termic. Pentru a exploata pe deplin efectul de izolare, rulourile noastre produc o etansare stransa in jurul zonei ferestrei. Pe timp de iarna caldura ramane in interior si frigul afara, iar in zilele calduroase, reversul isi face simtita prezenta. In ambele scenarii, vei economisi bani pentru energie si beneficiezi de un climat interior mai bun.

De ce rulouri din aluminiu in detrimentrul altor materiale?

In primul rand, fiind realizate din aluminiurulourile sunt rezistente la socuri si la incercarile de deschidere fortata si te protejeaza impotriva oaspetilor nepoftiti. Atunci cand vorbim despre durabilitate, functionalitate si avantajul unui raport remarcabil cost-beneficiu, aluminiu este net superior in comparatie cu materiale cum ar fi lemnul sau plasticul. In general, aluminiu este ideal pentru produsele expuse, este usor si in acelasi timp foarte puternic.

Robust si durabil, aluminiu ofera o functionare silentioasa si valori de izolare foarte bune, fiabilitate operationala si calitate de durata. Este rezistent la torsiune si nu se extinde in conditii de temperatura ridicata. Garanteaza o durabilitate ridicata si viata indelungata a produsului. De asemenea, isi pastreaza forma si culoarea, mai bine decat oricare alt material. Rulourile raman neafectate de rugina, vant si vreme ploioasa, au un aspect de suprafata de inalta calitate care dureaza multi ani. Sistemele noastre pot fi adaptate perfect la aproape orice situatie de constructie, un aspect uniform este intotdeauna garantat.

Protectie impotriva frigului, soare, zgomot si ochii indiscreti

Atunci cand sunt inchise, perna de aer extrem de izolatoare, imbunatateste izolatia termica cu aproximativ 45%, economisesti 15% pe facturile de energie iar zgomotul exterior se reduce cu pana la 10 decibeli. Razele de caldura si UV sunt tinute le distanta in timpul verii. Ecranul de insecte optional este integrat in mod invizibil in caseta de rulou. Acesta este compus dintr-un ecran de tifon transparent, blocheaza insectele si permite o buna vizualizare spre exterior.

Ei bine, frumusetea si protectia spatilor rezidențiale se afla acum in totalitate in mainile tale. Ai posibilitatea sa alegi rulouri exterioare in scopuri de securitate si confort intr-o varietate de stiluri si modele. Datorita economiei de energie, confort sporit si costurile mici de instalare, rulourile exterioare din aluminiu sunt solutia ideala pentru modernizarea locuintei, materiale de cea mai buna calitate utilizate in constructia lor asigura beneficii de lunga durata.

Poti conta pe noi pentru o instalare fiabila de catre experti si pe serviciul nostru in cazul unor defectiuni care ar putea aparea. In plus, rulourile noastre sunt intotdeauna fabricate la comanda si exact la dimensiunile necesare.

Promotii si preturi speciale la toate produsele noastre

Contacteaza-ne in Craiova sau cere o oferta de pret.