Copertine retractabile, pergole si umbrare, rulouri textile

Copertine retractabile cu miscare pe panta orizontala

copertine cu brate retractabile - IBIZA

Copertine cu brate retractabile fara stalpi de sprijin verticali, ceea ce inseamna ca va puteti bucura de o vedere completa, deschisa la exterior. Sunt utilizate in zone comerciale si rezidentiale pentru umbrirea teraselor, ferestrelor si vitrinelor magazinelor stradale.

Bratele copertinei retractabile sunt realizate din profile de aluminiu, vopsite in camp electrostatic. Articulatia contine un arc interior invelit intr-un material fonoabsorbant pentru o functionare lina si silenitioasa. Toate elementele sunt inoxidabile.

Sistemul se poate actiona manual sau electric din telecomanda. Sistemele electrice pot fi accesorizate cu senzori de lumina, vant si ploaie care vor misca copertina in mod automat, reducand riscul de deteriorare.

Copertine cu brate retractabile
Copertine Monaco

copertine cu brate retractabile si sistem de fixare variabil - MONACO

Avantajul principal al copertinelor MONACO il constituie sistemul monobloc cu posibilitate de fixare in puncte variabile. Tot sistemul copertinei este montat pe un cadru rectangular de 40x40 mm. Acest lucru permite fixarea copertinei pe perete in puncte variabile, de-a lungul profilului rectangular. Bratele retractabile nu obstructioneaza circulatia pe sub copertine. Se folosesc la umbrirea teraselor, ferestrelor si vitrinelor magazinelor stradale.

Bratele retractabile sunt realizate din profile de aluminiu, vopsite in camp electrostatic. Articulatia contine un arc interior invelit într-un material fonoabsorbant pentru o functionare lina si silențioasa. Toate elementele sunt inoxidabile. Legatura intre cele doua componente ale fiecarui brat este realizata printr-un lant, fapt ce confera o mai mare fiabilitate si durabilitate.

copertine cu caseta de protectie, monobloc, cu brațe retractabile ATHENA

Avantajul principal al copertinelor ATHENA il reprezinta designul monobloc cu caseta. Atunci cand copertinele sunt retractate, materialul textil si bratele sunt inchise intr-o caseta, fiind protejate de ploaie si de intemperiile vremii.

Bratele acestei copertine retractabile nu obstructioneaza circulatia pe sub copertine, fiind recomandate a fi utilizate atat în zonele comerciale, cat si rezidentiale. Pot fi folosite pentru umbrirea teraselor, dar si a ferestrelor si vitrinelor magazinelor stradale.

Copertine retractabile Athena
Copertine retractabile Neptun

copertine monobloc NEPTUN cu multiple brate retractabile

Avantajul principal al copertinelor NEPTUN este dimensiunea maxima de 21x4 m (LxP), care poate fi atinsa prin imbinarea a cate 3 module de 7x4 m (LxP). Designul monobloc cu caseta protejeaza materialul textil si bratele, cand copertinele sunt retractate.

Bratele retractabile nu obstructioneaza circulatia pe sub copertine, acestea fiind recomandate a fi utilizate atat în zonele comerciale, cat și rezidentiale. Pot fi folosite atat pentru umbrirea teraselor, cat si a ferestrelor si vitrinelor magazinelor stradale.

Copertine retractabile cu miscare pe panta verticala

copertine cu brate basculante - LUNA

Copertinele cu brate basculante sunt utilizate la ferestrele fara balcoane. Cantitatea de lumina care patrunde in incapere este controlata foarte usor datorita posibilitatii bratului de a descrie un arc de cerc de 170°.

Există 3 variante de brate in functie de forta care intinde materialul textil:

  • brate fara arcuri
  • brate cu arcuri in suportii de prindere pe perete
  • brate cu arcuri in interior
Copertine cu brate basculante LUNA
Copertine pentru balcoane

Copertine pentru balcoane cu brațe fixe - SOL

Copertinele cu brate fixe SOL sunt solutii ideale de umbrire a balcoanelor. Bratele copertinei sunt utilizate pentru a fixa materialul textil de baza balconului. Dozarea cantitatii de lumina poate fi controlata prin plierea bratelor pe frontonul copertinei.

Bratele sunt realizate din profile de aluminiu, vopsite in camp electrostatic. Materialele folosite sunt inoxidabile, pentru o perioada de viata cat mai lunga. Fixarea copertinei poate fi facuta atat pe perete, cat si pe plafon.

Panza este realizata dintr-un material textil cu 3 straturi, oferind o umbra densa si asigurand protectie impotriva radiatiei UV si impotriva ploii. Dimensiunea maxima de realizare: 6,00 x 3,50 m (Lungime x Inaltime). Actionarea sistemului se poate face manual cu ajutorul unei manivele

Pereti de vant din PVC pentru balcoane si terase - WIND

Peretii de vant din PVC cu brate fixe, au fost ganditi ca o solutie de protejare a teraselor si balcoanelor. Bratele sistemului servesc la fixarea materialului PVC de baza terasei sau a balconului, se pot plia pe tot frontonul.

Materialul este un film din PVC, un polimer transparent cu o grosime de 800 sau 600 microni ce asigura protectia impotriva ploii, frigului si zapezii. PVC-ul are 780gr/m2 respectiv 1020gr/m2 si este rezistent la inghet. Dimensiunea maxima de realizare: 6,00 x 3,50 m (Lungime x Inaltime). Actionarea sistemului se poate face manual cu ajutorul unei manivele.

Pereti de vant din PVC

Pergole

pergole retractabile cu stil - VENUS

Versatilitate, frumusete, durabilitate, fiabilitate: acestea sunt caracteristicile fundamentale ale pergolelor retractabile VENUS. Sunt folosite in general pentru umbrirea teraselor, fie ca sunt amplasate in zone rezidentiale sau in cadrul hotelurilor si restaurantelor. Structura modulara permite umbrirea oricarei suprafete, indiferent de lungime si latime. Profilele sunt din aluminiu eloxat, vopsite in culoare alba in camp electrostatic

Imbinările profilelor de aluminiu permit mai multe variante de inclinatii. Sistemul poate fi livrat cu sau fara picioarele de sustinere, cazuri in care pergola ori se prinde pe un perete, ori se prinde pe o alta structura deja existenta.

Actionarea sistemului se poate face atat manual, cat si electric din telecomanda. Sistemele electrice pot fi accesorizate cu senzori de lumina, vant si ploaie care vor actiona pergola in mod automat, reducand riscul de deteriorare.

Pergole
Pergole pentru terase

pergole monobloc cu caseta - TERASA

Pergolele retractabile TERASA sunt folosite atat pentru umbrirea teraselor, cat si a acoperisurilor transparente. TERASA este destinata umbririi suprafetelor mari, de pana la 30mp. Dimensiunile maxime ale pergolei sunt LxP: 5x6m sau 6x4m (L=latime, P =proiectie) Structura modulara permite multiple variante de instalare si se poate imbina cu profilele ovale ale pergolei VENUS.

Profilele sunt din aluminiu eloxat, vopsite in culoare alba in camp electrostatic. Panza este intinsa prin intermediul a doua pistoane hidraulice. Caseta protejeaza materialul textil in momentul in care pergola este retractata. Sistemul poate fi livrat cu sau fara picioarele de sustinere, cazuri in care pergola ori se prinde pe un perete, ori se prinde pe o alta structura deja existenta. Imbinarile permit mai multe variante de inclinatii, insă inclinatia minima este de 15°

Cere oferta de pret pentru copertinele retractabile

CERE OFERTA